O nama

Vrtlog Centar za logopediju i savjetovanje s radom započinje 2020. godine u Varaždinu. Osnovala ga je Maja Vincek Slunjski, magistra logopedije i integrativni psihoterapeut.

Magistra logopedije i integrativni psihoterapeut

Maja Vincek Slunjski

Vrtlog Centar za logopediju i savjetovanje s radom započinje 2020. godine u Varaždinu. Osnovala ga je Maja Vincek Slunjski, magistra logopedije i integrativni psihoterapeut.

Studij logopedije završava 2010. godine te se iste godine zapošljava u Poliklinici SUVAG u Zagrebu, u Službi za medicinsku rehabilitaciju djece školske dobi, gdje radi do 2019. godine.

Četverogodišnju edukaciju za integrativnog psihoterapeuta za djecu i adolescente završava 2019. godine na Institutu za psihoterapiju i savjetovanje djece, mladih i obitelji (Institut D.O.M.) čime stječe Europski certifikat za integrativnog psihoterapeuta djece i adolescenata koji dodjeljuje Europska organizacija za psihoterapiju – European Association for Psychotherapy.

Koautorica je dvije logopedske vježbenice; ”Igre u prostoru i vremenui ”Iz vrtića u školu”, naklade Ljevak. Recenzentica je nekoliko radnih udžbenika za dopunski i individualizirani rad iz hrvatskog jezika, za 5.,6. i 7. razred osnovne škole, te recenzentica vježbenice autorice Maje Jurin, naslova Kreativni kutak. Koautorica je nekoliko članaka s područja logopedije te aktivno sudjeluje na kongresima vezanim uz logopediju i mentalno zdravlje.

Članica je Hrvatskog logopedskog društva,  te članica Hrvatske komore psihoterapeuta.

Nudimo logopedske i usluge savjetovanja s psihoterapeutom za djecu i adolescenate.

Moderno opremljeni kabinet

VRTLOG CENTAR otvario je svoja vrata od 16.06.2020.g. na adresi J.Križanića 1B, Varaždin

Vrtlog Centar u Varaždinu pruža usluge logopeda i certificiranog psihoterapeuta za djecu i adolescente.

  • logopedska dijagnostika (TROG, PredČIP, PPVT III, REYNELL, PSP test)
  • logopedska terapija (ispravljanje izgovora, mucanje, disleksija, disgrafija, diskalkulija, posebne jezične teškoće, poticanje jezičnog razvoja…)
  • logopedsko savjetovanje
  • grupne i individualne pripreme za školu

Opširnije o logopediji

 

  • individualna i grupna savjetovanja kod djece i adolescenata
  • savjetovanje i podrška roditeljima
  • obiteljska terapija

Opširnije o savjetovanju

 

Scroll to Top