Vježbenice

Vrtlog Centar za logopediju i savjetovanje s radom započinje 2020. godine u Varaždinu. Osnovala ga je Maja Vincek Slunjski, magistra logopedije i integrativni psihoterapeut.

Iz vrtića u školu

USKORO U PRODAJI

Vježbenica Iz vrtića u školu namijenjena je svima koje zanimaju vještine potrebne za početno čitanje i pisanje. Možda je vaš budući đak zainteresiran za slova pa tražite nove zadatke.

Možda ste odgojitelj koji želi dobro pripremiti vašu skupinu za početak čitanja. Možda ste učitelj koji treba potaknuti one učenike koji kasne u razvoju predvještina. Možda ste logoped koji želi strukturirani pregled i ideje iz prakse.

Mnogi roditelji nisu svjesni da djeca s različitim predznanjima stižu u prvi razred. Djeca koja nemaju dobro razvijene predčitalačke vještine se nažalost susreću s neuspjehom u prvim danima škole i moraju uložiti silan trud da bi dostigli druge vršnjake.
Probajmo malenima zajedno olakšati taj prijelaz u čarobni svijet slova, riječi i priča.

Vježbenica će se naći u prodaji od kolovoza 2020.g.

Igre u prostoru i vremenu

Vježbenica Igre u prostoru i vremenu donosi sadržaje za usvajanje prostornih i vremenskih odnosa u ranoj osnovnoškolskoj dobi te je namijenjena učenicima od prvog do trećeg razreda osnovne škole. Može koristiti i učenicima starije dobi kada postoji potreba za usvajanjem navedenih sadržaja, ali i polaznicima vrtića i male škole. 

Vježbenica je korisna djeci u samostalnom radu kod kuće, stručnim suradnicima u individualnom radu s djecom u vrtiću i učenicima osnovne škole, učiteljima u dopunskoj ili redovnoj nastavi.

Sadrži zanimljiv izbor radnih zadataka za usvajanje i uvježbavanje vremenskih i prostornih odnosa.

Scroll to Top